Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acılı Ezme

Acılı Ezme
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
acili-ezme-1.jpg

Acılı Ezme Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet orta uzunluk domates
  • 3 orta uzunluk kapya biber
  • 3 büyük uzunluk yeşil biber
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 yemek kaşığı biber-domates salçası karışımı
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı acı pul biber(acı severler ölçüsü artırabilirler)

Acılı Ezme Tanımı Yapılışı

  1. Zerzevatları güzelce yıkadıktan sonra hepsini küp küp keserek robottan geçirelim.
  2. Sulu bir kıvamı olacağı için harcı süzgece döküp bir ölçü suyunu süzelim.
  3. Karıştırma kabına alıp baharatları, salçayı ve limon suyunu ek ettikten sonra servis tabağına alarak zeytinyağını ek edelim. (yine isteğe bağlı nar ekşisi de ek edilebilir. ).
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????.

Not: 1-2 gün içerisinde tüketmek önemlidir. !.
 
858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt