Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acİll yardim sİs drİverlerİm eksİk format atim

Acİll yardim sİs drİverlerİm eksİk format atim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anakart Çİpsetİ: Sİs661fx
gÖrÜntÜ baĞdaŞtiricisi: Sİs330mİrage integrated
ses baĞtaŞtiricisi: Sİs7012 audİo devİce

lÜtfen mesaj atin
format atim bunlar yÜklemem gerek lİnk bulamiyorum ????

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Özet Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional OS Servis Paketi TRIAL VERSION Internet Explorer 6029002180 (IE 60 SP2) DirectX 409000904 (DirectX 90c) Bilgisayar Adı HIKKO9704764B7 Kullanıcı Adı hikmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
HP Pavillion dv6000 markalı altındaki etiketlerden birinde dv6171ea ibaresi varSanırım modeli olsa gerek Everest raporu : Özet Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar (Mobile) İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional OS Servis Paketi TRIAL VERSION...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,509Konular
980,847Mesajlar
30,695Kullanıcılar
bugra0101Son üye
Üst Alt