Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açma Poğaça

Açma Poğaça
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
acma-pogaca.jpg

Açma Poğaça Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık sıvı yağ
  • 4 adet yumurta
  • 1 tane yaş maya
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Aldığı kadar un
  • 200 gram margarin yada tereyağı

Açma Poğaça Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabınıza su, süt, şeker, maya, yağı, dört yumurtanın 3 adedinin sarısını üzeri için ayırdım gerisini içine kattım yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.
  2. Yarım saat mayalandırıp bezeler alıyoruz bezelerin üzerine bir tatlı kaşığı margarin yada tereyağ koyuyoruz.
  3. 10 dakika dinlendirip form verelim. Tepside yarım saat mayalandırın.
  4. Sonra söndürmeden yumurtasını sürüp 180 ila 200 derece ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt