Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açma Tarifi (Annemin Tarifi Puf Puf Açma)

Açma Tarifi (Annemin Tarifi Puf Puf Açma)
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
acma-tarifi-annemin-tarifi-puf-puf-acma.jpg

Açma Tanımı (Annemin Tanımı Puf Puf Açma) İçin Gereçler

  • 1 bardak ılık süt
  • 1 bardak ılık su
  • 1 bardak sıvı yağ
  • İnstant maya (toz maya)
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 3 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un
Üzeri için;
  • Yumurta sarısı ve çörek otu

Açma Tanımı (Annemin Tanımı Puf Puf Açma) Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Süt, su, sıvı yağ, maya, şeker ve tuzu bir kapta karıştırıyoruz.
  2. Karışımımıza un ekliyoruz.
  3. Alabildiğine un ekleyip yoğuruyoruz.
  4. Hamurumuz ekmek hamurundan biraz daha cıvık olmalı.
  5. Mayalanması için 30 dakika dinlendiriyoruz.
  6. Şekillendirirken simit biçiminde yapıyorum isteğe nazaran iki uzun parçayı birleştirip ortalarını yağlayıp şekillendirebilirsiniz.
  7. Şekillendirip tepsiye dizdikten sonra 15 dakika bekletiyoruz. Üzrine yumurta sarısı ve çörek otu serpiyoruz.Ben 200 derecede pişirdim fırınınızın derece ayarına nazaran ayarlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt