Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açma

Açma
0
18

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Açma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket maya
  • 2 tatlı kaşığı bal
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım su bardağı ılık su
  • Yarım su bardağı ılık süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta (1 sarı üzerine)
  • 4.5 su bardağı un
  • Açmaların üzerine tereyağ yada sanata

Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Derin bir kabın içine un hariç tüm malzemeyi ekleyin. Ele yapışmayacak bir hamur elde edin.
  2. Daha sonra orta büyüklükte bezelere ayırıp üzerlerine bir çay kaşığı tereyağ ekleyin.
  3. İki başka bezeyi uzun bir halde rulo haline getirin ve ikisini sarmaşık formda birleştirin.
  4. Fırın tepsimize açmaları alıp, 30 dakika mayalanmasını bekleyin.
  5. Daha sonra yumurta sarısını üzerine de çörek otu yada susam ne dilek ederseniz ek edin.
  6. Daha evvelden ısıtılmış fırında 180 derece 35 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt