Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açma

Açma
0
33

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Açma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 instant maya
  • 2 adet yumurta akı (Sarısı üstüne)
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 7-8 su bardağı un

Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 1 su bardağı ılık su ve süt ,sıvı yağ instant maya şeker, tuz ve yumurta akını koyup karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra yavaşça unu ekliyoruz yoğurduktan sonra 1 saat mayalanmaya bırakıyoruz.
  3. Mayalandıktan sonra form verip üstüne yumurta sarısı sürüp çörek otu serptikten sonra 200 derece fırında 20 -30 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt