Adana Yöntemi Saç Tava Tanımı İçin Gereçler
- Yarım kilo kuzu kuşbaşı
- 1 adet domates
- 3-4 tane yeşil biber
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Sıvı yağ
- Yarım çay bardağı kaşar
- Tuz
Adana Yolu Saç Tava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Saç tavaya kuşbaşıyı koyup suyu çekene kadar karıştırıyoruz.
- Suyunu çeken etlerin üzerine tereyağı ve sıvı yağ ekleyip kavuruyoruz.
- 5 dakika kavrulan etlerin üzerine biberlerimizi ekliyoruz.
- Etleri çok kurutmadan domatesleri ekliyoruz 10 dakika kavurduktan sonra tuzunu ekleyip ocağı kapatıyoruz.
- Sıcakken üzerine kazar rendeleyip afiyetle yiyoruzz. ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.