Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adanalı esnaf Türkiye'de bir ilke imza attı! Altın kaplama döner görenleri şaşırttı!

Adanalı esnaf Türkiye'de bir ilke imza attı! Altın kaplama döner görenleri şaşırttı!
0
65

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
adanali_esnaf_turkiyede_bir_ilke_imza_atti_altin_kaplama_doner_gorenleri_sasirtti_1630046250_9799.jpg

Adana'da bir dönerci, Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş bir ilke imza attı. Tavuk döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerinin beğenisine sunan dönerci, bu hareketiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Adana'da 20 yıldır dönercilik mesleğiyle ilgilenen Mehmet İkram Taş, ailesinden aldığı meslekte bir ilke imza attı. Dönercilikte farklı bir bakış açısı yakalayan Taş, özel istek üzerine döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerine servis ediyor.

5Vfbn_1630046190_1311.JPG

Taş, altın kaplama dönerin yanı sıra; öncesinde 2 metre uzunluğunda piton döner yaptıklarını belirtirken, "Şimdi yeni bir şey ekledik menüye. Adı gold piton yani altın piton. Yeni bir şeyler yapmak istedik. Talep de var güzel de gidiyor şu an" ifadelerini kullandı.

0Fqc0_1630046163_6494.JPG

Özel istek üzerine gold piton adını verdikleri döneri hazırladıklarını söyleyen Taş, "Altın kaplama olduğu için titizlikle hazırlıyoruz. Altın gibi tadı da muazzam. Yeni başladık gold pitonumuzu servis etmeye. Ciddi anlamda da talep var. Adana ve Türkiye'de ilk altın kaplama dönerimiz" şeklinde konuştu.

SQ4au_1630046130_4211.JPG

"TÜRKİYE'DE İLK DEFA GÖRDÜM!"

24 ayar altın kaplama dönerin tadına bakan müşterilerden Emre Dizman'da görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Böyle bir konsepti ben Türkiye'de ilk defa gördüm. Gerçekten çok lezzetli. Mehmet Bey'e de böyle bir lezzeti bize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Herkesi buraya altın pitonu denemeye bekliyorum. Tavuk dönere bir farklılık gelmiş. İlk defa yiyorum ve çok da memnun kaldım. Bu sunum sayesinde de daha da iştahım açıldı. Altının tavuk dönerle sunulması çok ilginç geldi bana. Dönere çok da lezzet katmış"

aQcXO_1630046117_3987.JPG