iltasyazilim
FD Üye
Adet Ağrılarına Bitkisel Çözümler, Adet Sancısına Ne İyi Gelir ,Adet Ağrıları İçin Şifalı Tümör,Adet Ağrıları için Şifalı Tümör ,Adet ağrılarına iyi gelen bitki,
Herhangi bir sebep yahut ve şikayetler devam ediyorsa, takviye ve alternatif olarak aşağıdaki bitki*sel tarifler kullanılabilir Bitkliler yemek kaşığı olarak tanımlama edilsede, kullanım tarzına kadar tatlı ya da akarsu kaşığı olarak kullanılabilir Macun ve Bitkileri kullanırken şekerinizi ve tan*siyonunuzu denetim altında tutunuz
Adet Ağrısı ve sancısı için ayaklarınızı üşütmeyin, soğuk yiyip içmeyin, asitli içeceklerden uzakta durun, fazla yorulmayın ve ağır kaldırmaktan kaçının
TASVIR :1
2 kg bal
100 gr çiçek tozu
100 gr Arı sütü
100 gr anason
100 gr tere tohumu
50 gr üzerlik tohumu
100 gr kimyon
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
BETIMLEME 2
2 kg keçi boynuzu pekmezi
100 gr çiçek tozu
100 gr arı sütü
100 gr Kereviz tohumu
100 gr maydanoz tohumu
100 gr roka tohumu
100 gr pırasa tohumu
100 gr havuç tohumu
50 gr damla sakızı tamamı karıştırılıp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir
TARIF 3
1 kg bal
1 kg keçi boynuzu pekmezi
100 gr havlucan
100 gr turp tohumu
100 gr mayana
100 gr polen
100 gr saf arı sütü
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır Ilık sütle, üzüm suyuyla veya sade olarak 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
TARIF 4
1 kg bal
1 kg Andız pekmezi
100 gr çiçek tozu
100 gr ürı sütü
100 gr Isırgan tohumu
50 gr karanfil
50 gr havlucan
50 gr kereviz tohumu
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir
TASVIR 5
İncir yaprağı
Kuş burnu
Dut yaprağı
Ayrık otu
Civan perçemi çiçeği
Baldırı kara
Kırk kilit otu
Aynı safa çiçeği
Meyan kökü
eşit miktarda karıştırılır 23 Su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı atılıp 10 Dakika demlenir 3 öğün aç karnına 23 su bardağı içilir
TANIM 6
Isırgan otu
Okaliptus yaprağı
Ada çayı
Mercan köşk
KekikCivan perçemi
eşdeğer miktarda karıştırılır 23 su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı koyulup 10 dakika demlenir Günde 23 su bardağı içilir
Seçme Parça *
Herhangi bir sebep yahut ve şikayetler devam ediyorsa, takviye ve alternatif olarak aşağıdaki bitki*sel tarifler kullanılabilir Bitkliler yemek kaşığı olarak tanımlama edilsede, kullanım tarzına kadar tatlı ya da akarsu kaşığı olarak kullanılabilir Macun ve Bitkileri kullanırken şekerinizi ve tan*siyonunuzu denetim altında tutunuz
Adet Ağrısı ve sancısı için ayaklarınızı üşütmeyin, soğuk yiyip içmeyin, asitli içeceklerden uzakta durun, fazla yorulmayın ve ağır kaldırmaktan kaçının
TASVIR :1
2 kg bal
100 gr çiçek tozu
100 gr Arı sütü
100 gr anason
100 gr tere tohumu
50 gr üzerlik tohumu
100 gr kimyon
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
BETIMLEME 2
2 kg keçi boynuzu pekmezi
100 gr çiçek tozu
100 gr arı sütü
100 gr Kereviz tohumu
100 gr maydanoz tohumu
100 gr roka tohumu
100 gr pırasa tohumu
100 gr havuç tohumu
50 gr damla sakızı tamamı karıştırılıp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir
TARIF 3
1 kg bal
1 kg keçi boynuzu pekmezi
100 gr havlucan
100 gr turp tohumu
100 gr mayana
100 gr polen
100 gr saf arı sütü
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır Ilık sütle, üzüm suyuyla veya sade olarak 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
TARIF 4
1 kg bal
1 kg Andız pekmezi
100 gr çiçek tozu
100 gr ürı sütü
100 gr Isırgan tohumu
50 gr karanfil
50 gr havlucan
50 gr kereviz tohumu
50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir
TASVIR 5
İncir yaprağı
Kuş burnu
Dut yaprağı
Ayrık otu
Civan perçemi çiçeği
Baldırı kara
Kırk kilit otu
Aynı safa çiçeği
Meyan kökü
eşit miktarda karıştırılır 23 Su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı atılıp 10 Dakika demlenir 3 öğün aç karnına 23 su bardağı içilir
TANIM 6
Isırgan otu
Okaliptus yaprağı
Ada çayı
Mercan köşk
KekikCivan perçemi
eşdeğer miktarda karıştırılır 23 su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı koyulup 10 dakika demlenir Günde 23 su bardağı içilir
Seçme Parça *