Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adetim gecikti hamilemiyim

0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
19 şubatta hastalanmıştşm normalde 3.4 yada 5 gün önce gelir adetim ama suan bugun de gelmedi hamile olabilirmiyim
3 kezdir klomen kullanıyorum ama kist yapıyor ve rahim duvarımı inceltiyor

Similar threads

Adetim 5 gün gecikti sizce hamilemiyim ? Herkese merhaba Kaç gündür ne yapacağımı bilmiyorum adetim bütün 5 gün gecikti, demin deneme yapmadım cuma günü yapmayı planlıyorum hayal kırıklığına uğramamak için Gebe olabilirmiyim aceba? Semptom olarak sadece belim ağrıyor ara da bir fakat regl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Anal ilişki yaşayanlar bende yaşadım Adetim 6 gün gecikti hamilemiyim ? Merhaba 3 ay önce eşimle anal olarak ilişkiye girdik 2 ay baştan başa refl oldum normalde ağustosun 21 i civarı regl olmam gerekiyodu fakat 6 gün geçti hala olmadım sizce hamile olabilirmiyim veya ne olmuş olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Adetim gecikti hamilemiyim Merhaba benim adetim gecikeli 6 gün oldu dün ayrıca idrar ayrıca kan tahlili yaptırdım fakat negatif çıktı hamile olma şansım var mı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Adetim 18 gün gecikti Hamilemiyim Sevgilimle birlikte olduk içime boşalmadı ama 18 gündür geciktim hamile olabilir miyim?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
klomen ve progestran içtim adetim 2 gün geçti acaba hamilemiyim klomen ve progestran içtim adetim 2 gün geçti acaba hamilemiyim 7 aydır bu hapları kullanıyorum başta böyle birşey oldu kızlar yanıt bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt