Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ?

Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ?
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ? Kızlar merhaba eşim gemi kaptanı olduğu için açıklanmış zamanlarda gorusebiliyoruz benim adet dongum 27 gündür bu ay yumurltama döneminin son günü ilişki yaşadım geçen hafta biraz kaşık ve bel ağrım oldu bu hafta regl hafta ama hiçbir bulgu değil göğüslerim bile sismedi ara ara egildikce batar gibi sancı oluyor Sol kasigimda bide Kesintisiz idrara cikiyorum hamile olabilir miyim? Deneme yapsam mı?  

Similar threads

adetime 5 gün var acaba hamile miyim gebe miyim adete 5 gün kala gebelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5 selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları peşine düşüp takip ediyorum en son adetimin ilk günü 21 ağustos ve ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Adetime 5 gün var acaba Hamilemiyim Merhaba arkadaslar biz bebek istiyoruz adetime 5 gün var ama sabahları çok eksik migde bulantısı ve her yemekten 10 dk daha sonra hiç yememisim gibi migdem kazıniyor yarı birde adetime 5 gun olmasına ragmen ilişki sırasında hafif kan geldi sizce hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
acaba hamilemiyim idrar testi negatif diyor adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 1 hafta var hamilemiyim adetim 2 gün gecikti adetim 6 gecikti 4 melekler merhaba benim hastalığım hiç gecikmezdi lakin geçen ay21 de oldumm buayda 22 sinde olmam lazımdı 4 gün gecikti idrar testi yaptım 2 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim Ya benim adetime 2 gün var adet olacak mis im gibi hissediyorum 15 gündür Goguslerim ağrıyor sertleştiler midem kaziniyor sürekli aç hissediyorum Kasiklarim da batma lar oluyor dün sıradan idrar testi yaptım negatif sizce gebe olma ihtimali m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt