Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

adetime 5 gün var acaba hamile miyim

adetime 5 gün var acaba hamile miyim
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
adetime 5 gün var acaba hamile miyim gebe miyim adete 5 gün kala gebelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5 selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları peşine düşüp takip ediyorum en son adetimin ilk günü 21 ağustos ve ben yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdim adet günüme bir hafta kala sabahtan mide bulantısı ile uyandım ve öğlene kadar başağrısı, bulantı ve midemde yanma oldu fakat sonra geçti, bir daha da tekrarlamadı bundan başka şu anda adetime 5 gün var ve akıntım başladı kokusuz, süt kıvamında sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi, daha evvelden yaşan arkadaş varsa bilgilendirise seviniim bu arada test yaptım bu sabah ama negatif çıktı bu ayın 14 de hastalanmam lüzum yani daha 5 günüm var lütfen bilgisi olanlar cevaplasınadetime5gunvaracabahamilemiyim5c44c87b71c8bgifalt :smokin: Smokin :smokin: 71529 71529 adetime5gunvaracabahamilemiyim5c44c87b94f1aadetime5gunvaracabahamilemiyim5c44c87b94f1a 360 500 adetime 5 gün var acaba hamile miyim adetimjpg71529 adetime 5 gün var acaba hamile miyim adetimjpg71529  

Similar threads

Adetime 5 gün var acaba Hamilemiyim Merhaba arkadaslar biz bebek istiyoruz adetime 5 gün var ama sabahları çok eksik migde bulantısı ve her yemekten 10 dk daha sonra hiç yememisim gibi migdem kazıniyor yarı birde adetime 5 gun olmasına ragmen ilişki sırasında hafif kan geldi sizce hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ? Kızlar merhaba eşim gemi kaptanı olduğu için açıklanmış zamanlarda gorusebiliyoruz benim adet dongum 27 gündür bu ay yumurltama döneminin son günü ilişki yaşadım geçen hafta biraz kaşık ve bel ağrım oldu bu hafta regl hafta ama hiçbir bulgu değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Gebe olabilir miyim ? Kızlar araniza yeni katıldım ilk kez merhaba Ben 9 ay once sezeryanla doğum yaptım bebegim öldü sorum su daha adetime 10 gün var kasik agrım oldu dün bugünde hafif var gogusum biraz sis iştahım acildi acaba hamile kalmış olabilir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Gebelik TESTİ ARTI KAN testi olumsuz gebe miyim Adetime on üç gün var fakat tedavi görüyordum şuan hamilelik beşirtileri var evde hamilelik testi yaptım arti çıktı kanda gebelik testi yaptırdım olumsuz çıktı acaba hamilemiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Adet bitti 2 gün sonradan birlikte olduk Gebe miyim acaba?? Merhaba arkadaslar Adetim bittikten 2 gun sonra esimle iliskiye girdik Alt kazaya kurban gittik orası bambaşkaadetbitti2gunsonrabirlikteoldukhamilemiyimacaba5c44c76d0224ealt İliskiden 10 gun gecti adetime daha var lakin sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt