Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adi Adım Nedir

Adi Adım Nedir
0
110

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Normal Adım Ne Demektir

Bayağı Adım Kelimesinin Anlamı

Bayağı adım; Adımda intibak, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tür yürüyüş türüdür

Komutan emrini verdi: Olağan adım ileri marş*

Similar threads

Adi Adım Ne Demektir Adi Adım Kelimesinin Anlamı Adi adım; Adımda uygunluk, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tur yuruyuş turudur Komutan emrini verdi: Adi adım ileri marş
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Adi Ne Demektir Bayağı Kelimesinin Anlamı Sıradan kelimesinin iki anlamı vardır: Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara normal denir Bu kalemi nerden aldın ne değin adiymiş*
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Sıradan Suçlu Anlamı Nedir Olağan Suçlu Ne Aramak Adi Suçlu : Basit suçları işleyen kimselere denir Bayağı: Önemsiz, kötü, bayağı, hiçbir özelliği olmayan *
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Canlıların isimlendirilmesi canlıların adlandırılması hakkında data Canlıların sınıflandırılabilmesi için adlandırılması da gerekir Tüm dünyada iki taraflı bir dilekçe birlikteliğinin oluşturulabilmesi ve bilimsel çalışmalarda sorun çıkmaması için canlıların bilimsel olarak isimlendirilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Normal Kesir Anlamı Nedir Normal Kesir Ne Demektir Alışılagelmiş Kesir; Matematikte kullanılan bir terimdir matematik Sıradan kesir Bayağı Kesir; Payı paydasından büyük olan kesirlerdir; Öyle ki kesrin değeri 1 ve 1 aralığındadır örneğin 35 banal kesirdir aynı şekilde 23 de sıradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt