Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adım Adım Yüz Bakımı

Adım Adım Yüz Bakımı
0
231

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cildimizde çiçek gibidir ve bakım ister Nasıl yapacağım diye merak ediyorsanız işte size pratik ve kolay yüz bakımı

Yüzünüzü temizleyin: Bir temizleme sütüyle cildinize uzun, yukarı dürüst masaj yapın ve yüzünüzü durulayın

Kan dolaşımını harekete geçirin: Ilık suyun içine bir arz aromaterapik esans dökün ve karıştırın Bu karışımı bir bez yardımıyla yüzünüze sürün Bezle yüzünüze dörtbeş kere baskı yapın Böylece sirkülasyona yardım etmiş olursunuz

Peeling yapın: Uyumlu olarak uyguladığınız peeling, cildinizi aydınlatır ve uygulayacağınız tedaviyi süratli gitmek için hazırlar Peeling ürünüyle dairesel hareketler yaparak kibar bir şekilde zorlama uygulayın ve masaj yapın Boynunuzu unutmayın Gerisinde cildinizi suyla temizleyin

Cildinizi maskeyle canlandırın: Yüz temizliğinin önemli bir bölümü maskedir Özellikle kil veciz ürünler, tıkalı gözenekleri açarak cildi aydınlatmaya asistan olurken, su bazlıları ise cildi nemlendirir

Yoğun bakım kremleriyle cildi sakinleştirin: Tüm bu uygulamaların peşinde yağ ya da yoğun bakım kremleri cildinizi yumuşatmaya muavin olur *

Similar threads

Yeterince parası ve zamanı olmayanlar için de mucizeler var Ayrıca de evde düşük maliyetli güzellik sırları… İşte size evde bitkilerle yapabileceğiniz birkaç teklif… Fırçalayın: Banyoya girmeden önce selülit yumrularını azaltmak ve kan dolaşımını hız yapmak için cildinizi fırçalayın Duştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
imagesadimadimyuzbakimi5ad504ee83b58 Cildimizde cicek gibidir ve bakım ister Nasıl yapacağım diye merak ediyorsanız işte size pratik ve kolay yuz bakımı Yuzunuzu temizleyin: Bir temizleme sutuyle cildinize uzun, yukarı doğru masaj yapın ve yuzunuzu durulayın Kan dolaşımını harekete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Yeterince parası ve zamanı olmayanlar icin de mucizeler var Hem de evde duşuk maliyetli guzellik sırları… İşte size evde bitkilerle yapabileceğiniz birkac oneri… Fırcalayın: Banyoya girmeden once selulit yumrularını azaltmak ve kan dolaşımını hızlandırmak icin cildinizi fırcalayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
1 Yüz peelingi için en ideal vakit uyku öncesidir Yüzünüzü alıştığınız şekilde temizleyin, peelingi yüzünüze uygulayın ve 12 dakika yuvarlak hareketlerle hafif masaj yapın Operasyon bittikten daha sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın Peeling sonrası besleyici krem (yada maske) sürün ve cildinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Kış Deri Bakımı Kış Aylarında Cilt Bakımı Kışın Yapılan Cilt Bakımı Kış soğuklarında cildiniz kurur, çatlar ve yıpranır Hava kirliliğinin de etkisiyle ciltte lekelenmeler ve siyah noktalar oluşur Cildinizi gözetmek için kullandığınız temizleyici ürünler ve bakım kremleri, içerdikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt