Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım Adım Ne Demek
Adım Adım Nedir Anlamı
Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri
Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol
Ayakta, esas duruşta, bir ayağın turlu yonlerde iki ayak boyu kadar yer değiştirmesi
Adım Ne Demek
Adım Anlamı
Adım: Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri
Bir ayak atışıyla alınan, uzunluğu yaklaşık 75 cm'lik yol
Girişim, hamle
Aşama
Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol
alıntı
K-Beauty trendinden A-Beauty trendine derken kıta kıta atlayarak farklı sıklık ritüelleri ile tanıştık. Şimdilerde yükselişte olan hoşluk trendlerinde en son durağımız Japonya! Daima değişim halinde olan hoşluk kesiminde Koreliler 10 adımlık bakım ritüellerinden vazgeçerek ‘skip-care’ ile daha...
En Etkili Yağ Yakıcı,
En Etkili Yağ Yakma Formulu
İp atlamak en etkili yağ yakma formulu
imagesenetkiliyagyakmaformulu5ad4f05a84c7b
Fazla bir şeye ihtiyacın yok, sadece iki kolu olan bir halat
Fiziksel aktiviteleri, onları yaparken harcadığın enerjiye bağlı olarak değerlendiren bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.