Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

adını feriha koydum 28 ocak cuma günü 3. bölümde neler yaşanacak

Hoş geldin! erk1109 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
adını feriha koydum 28 ocak cuma günü 3. bölümde neler yaşanacak
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
adını feriha koydum 28 ocak cuma günü 3 bölümde neler yaşanacak adını feriha koydum cuma günkü bölümü ferihanın resimleri emirin arabası adını feriha koydum emirin arabası sekilleri 1549266606 1549266606 adiniferihakoydum28ocakcumagunu3bolumdeneleryasanacak5c57eeb35ebaaadiniferihakoydum28ocakcumagunu3bolumdeneleryasanacak5c57eeb35ebaaadiniferihakoydum28ocakcumagunu3bolumdeneleryasanacak5c57eeb35ebaa Bir yanda Mehmet ve Dikte diğer yanda aile baskısıyla ayrıntılarıyla bunalan Feriha, Cansu ve Sanem'e de rezil olmanın utancını yaşarken annesine patlar Bu patlamaya tanık olan Rıza'nın verdiği karar, anne kız için sarsıcı olacaktır Kapıcı dairesindeki huzursuzluk tırmanırken Mehmet, Emir'in arabasına odaklanmıştır Arabayı Mehmet'e bırakıp bir anda ortadan kaybolan Dikte'in okuldaki yokluğu ise Hande'yi sıkıntılı etmektedir Dikte'in nerede olduğunu haberdar olan tek birey ise Koray'dır Zehra, kızını içine düştüğü şiddet durumdan kurtarmanın yollarını ararken Feriha ise büyük bir çaresizlik içinde annesine sığınmıştır Ancak değerlerini kaybetmekten korkan Rıza'yı, aldığı büyük karardan çevirmek hiç de basit değildir Üst katta ise Sanem'in verdiği bir karar, annesizliğin acısını yaşamış Cansu için büyük bir yol ayrımı olur Cansu'nun sürüklendiği dönülmez yol, tüm dengeleri daha aşağı üstteki edecektir öte yandan Feriha ve Dikte, en beklenmedik yerde biraraya gelirken, ikisi de haberdar olmadan birbirlerinin dünyalarına yakınlaşır Ne var oysa, ilk kalp çarpıntılarına hamile olacak bu karşılaşmanın iki rahat tanığı vardır Feriha'nın varlığı Dikte, Hande ve Koray'ın sağlam dostlukları için peyderpey bir sınav haline kazanç Zehra'nın tedbirli gözleri ise kızının sırlarının üzerinde gezinirken, Zehra bir yanlamasına da Rıza'yı kararından çevirmek için ufak adımlar atmaya başlar Ne var oysa, bir an için kendi heveslerine yenilen Mehmet'in yaptığı büyük hata, tüm ailesini geri dönüşü olmayan bir karanlığın içine çekecektir Zehra ve ailesini kara günler beklemektedir kızlarr bu bölümm yeni kimler izliyo görim bakimadiniferihakoydum28ocakcumagunu3bolumdeneleryasanacak5c57eeb365794gifalt :tik: :tik: :tik:  

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt