Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adlandırılmak Nedir

Adlandırılmak Nedir
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adlandırılmak Ne Demektir

Adlandırılmak Kelimesinin Anlamı

Bir nesneye yada kişiye ad, isim verme eylemine uğramış olmaya adlandırılmak denir

Beni yalancı olarak adlandırdın Bunu affedemem

Similar threads

Adlandırılmak Ne Demektir Adlandırılmak Kelimesinin Anlamı Bir nesneye yada kişiye ad, isim verme eylemine uğramış olmaya adlandırılmak denir Beni palavracı olarak adlandırdın Bunu affedemem*
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Türkiyede çocuk istismarı Çocuk istismarı türleri nelerdir Çocuk istismarını önleme Çocuk istismarı nasıl önlenir Çocuk istismarı bedensel ya da psikolojik olarak bir çocuğa bir erişkin kadar kötü davranılmasıdır Hem çocuklara fena yararlanmak veya çocuk istismarı ve ihmali ile de birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Turkiyede cocuk istismarı Cocuk istismarı turleri nelerdir Cocuk istismarını onleme Cocuk istismarı nasıl onlenir imagescocukistismarinedir5ae0020967396 Cocuk istismarı fiziksel ya da psikolojik olarak bir cocuğa bir yetişkin tarafından kotu davranılmasıdır Ayrıca cocuklara kotu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Adlanmak Ne Demektir Adlanmak Kelimesinin Anlamı Adlanmak; kendisine ad verilme işini tanımlayan bir sozcuktur Sayende yalancı olarak adlanmış oldum
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Adlaştırma Ne Demektir Adlaştırma Kelimesinin Anlamı Adlaştırmak bir sıfatı yada isim dışındaki bir sozcuğu ad durumuna getirmek işinin adıdır Yapmak fiilini adlaştırın
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt