Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adnan saraçoğlundan maydonoz kürü

Adnan saraçoğlundan maydonoz kürü

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kökleri hariç, saplarıyla birlikte 1520 tane taze maydanozu havanda iyice ezin, üzerine yarım limon sıkın Adamakıllı karıştırdıktan sonra sabahleyin kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketin, üzerine bir bardak su için
On beş gün ara vermeden her sabahleyin bu kürü uygulayın
Daha Sonra bir hafta ara verin Bir hafta aradan sonradan bitmiş on beş gün benzer şekilde kürü uygulayın Dörtbeş ay sonradan duruma kadar bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz

Daha önce uyguladığı taze sıkılmış havuç kürü ile Alzheimer ’ı yüzde 30 oranında iyileştiren, depresyona aleyhinde ıspanak kürü öneren, prostat ve üriner sistem için brokoli kürünü nasihat eden Prof İbrahim Saraçoğlu, ‘gençlik ’ için ‘maydanoz ve beyaz lahana kürü ’ hazırladı

Bitkilerin barındırdığı ve insan sağlığını etkileyen faal maddeler üzerinde yaptığı çalışmaları uluslararası alanda kabul görebilen Profesör İbrahim Saraçoğlu, genç görünmek, enerjik ve dinç edinmek, cildinize canlılık, güzellik ve tazelik kazandırmak, vücudunuzdan toksin atmak, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek enfeksiyonlara aleyhinde vücudunuzun direncini artmak, dolaşım bozukluğu yaşamadan bir arz kilo saptamak, hatta ruh sağlığınızı yükseltmek için Tempo okurları için özel iki kür hazırladı

Profesör Saraçoğlu, maydanoz ve beyaz lahananın etkilerini yazdıktan sonradan biran durup dikkate almak zorunda kaldığını, bu dek çok çarpıcı özelliğin bir arada olmasının okuyucuya gösterişli gelebileceğini söylüyor Saraçoğlu, maydanoz ve beyaz lahananın özelliklerini alt alta sıraladığında bu endişesinin gereksiz olduğuna inandığını da dile getiriyor

Uyarı
Düşük tansiyon (hipotansiyon) şikâyetiniz var ise, maydanoz kürünü tedbirli uygulamanızı öneririm Çünkü, maydanoz kürü tansiyon düşmesine niçin olabilmektedir Memleketimizde maydanoz çok tüketilen bir bitkidir Bir Takım halk yeşillik olarak maydanozu bol miktarda tüketirler Maydanozun içerdiği apiol maddesi her ne dek buharlaşan özelliği olan bir yağ ise de, kalsiyumun emilmesini engelleyici (kalsiyum antagonist) özelliği de fazla güçlüdür böylece kalsiyum eksikliği problemi ve osteoporoz rahatsızlığı olanların maydanozu ölçülü tüketmeleri gerekir

Profesör İbrahim Saraçoğlu maydanoz kürünü anlatıyor
“Maydanoz yemek yetmez kürü uygulanmalı
Maydanozun, gençleştirme, cilt tazeliğinin, güzelliğinin geri kazanılmasında ve korunmasında rolü büyüktür Maydanoz bu gücünü, içerdiği etkili maddelerin bilhassa karaciğer metabolizması üzerindeki olumlu etkisinden ve bütün vücuttan yabancı kimyasal maddeleri (xenobiotica) atabilme özelliğinden alır

Sağlıksız çalışan karaciğer metabolizması, cildin yavaşça tazeliğini, güzelliğini ve canlılığını yitirmesine ve kişinin bitkin görünmesine, öteki organlarının olumsuz etkilenmesine niçin olur ‘Maydanoz kürü ’ vücudu yabancı kimyasallardan arındırır Bu Nedenle karaciğerin sağlıklı çalışmasında etkin rol oynayarak kişinin daha genç, daha dinç, sağlıklı ve enerjik olmasında etkin olur Maydanoz, karaciğerde bulunan glutathioneStransferaz (GST) enziminin aktivitesini yükseltir GST enzimi, gerek besinler yoluyla gerekse de solum aracılığıyla aldığımız zararlı kimyasal maddeleri zararsız hale dönüştürür

Bu kürü uygulayanlar kısa zamanda çok başarılı sonuçlar alabilirler Bunun nedeni, maydanozun insan metabolizması üzerindeki etkilerinin fazla çabuk oluşmasıdır Maydanoz, doğru şekilde uygulandığı taktirde mucize yaratan bir bitkidir Yemeklerinizde veya salatanızda bolca maydanoz kullanmanızın bir besin şekli olduğunu, şüphesiz bir kür olmadığının bilinmesi gerekir

Çünkü, salatanın içindeki tuzlu, baharat ve ekşi (limon, sirke vb) maydanozun etkin maddeleri ile reaksiyona girerek istenilen sonucu almamıza engel olmaktadır Kür, her bitkinin kendine özgü ve alâkalı olarak hazırlanması ve kullanılmasıdır

Günümüzde tükettiğimiz hiç bir besin saf değil Tükettiğimiz et, sebze ve meyveler, içtiğimiz su, soluduğumuz hava kontamine (benekli) olmuş durumdadır Kullanılan zirai ilaçlar, hormonlar, transgen tohumlar (genleri ile oynanmış tohumlar), besinlere ek edilen koruyucu katkı maddeleri, fabrika bacalarından ve araçların motorlarından çıkan egzoz gazları, sonuçta her zaman insana geri dönen kontaminasyon (kirlilik) kaynaklarını oluşturmaktadır Kimyasalların zamanla organlardaki birikimi hem hastalıklara karşısında direnci zayıflatır keza de organ şikâyetlerinin daha erken ortaya çıkmasını sağlar *
 
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt