Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affeyleme Nedir

Affeyleme Nedir
0
158

Similar threads

Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Affeyleme Ne Demek Affeyleme Nedir Anlamı Affeylemek işi Kusuruna Bakmamak Affetmek anlamına gelir Misal: Her ne olursa olsun Allah yaptıklarını Affeyleye *
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Affetmek Anlamı Nedir Affetmek Ne Demektir Affetmek: Bağışlamak Hoşgoru ile karşılamak, mazur gormek ''O kadar masumdu ki sonunda onu affetmek zorunda kaldım''
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Affeylemek sözcük anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne çağırmak Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, kusuruna bakmamak, mazur görmektir Örnek cümle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lütfen sende beni affeyle *
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Affedilmek Ne Demek Affedilmek Nedir Anlamı Affedilmek: Bağışlanmak demektir Bağışlanmak hatası olan birini bağışlamak affını kabul etmek anlamı gelir Ornek: Yaptığı hatayı affettim bağışladım bir daha yapmıyacağına soz verdi
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt