Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Age of Empires IV'ün Çıkış Tarihi, Yeni Tanıtım Videosu ile Açıklandı!

Age of Empires IV'ün Çıkış Tarihi, Yeni Tanıtım Videosu ile Açıklandı!
0
69

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
age-of-empires-ivun-cikis-tarihi-yeni-tanitim-videosu-ile-aciklandi.jpg

16 yıl süren uzun bir ayrılığın ardından efsane strateji oyunu serisi Age of Empires geri dönüyor. E3 kapsamında düzenlenen Xbox ve Bethesda Games Showcase etkinliğinde, Age of Empires IV çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Etkinlikte ayrıca bir de yeni tanıtım videosu paylaşıldı.

28 Ekim'de satışa sunulacağı açıklanan Age of Empires IV hakkında daha önce duyduklarımız ve gördüklerimiz düşünüldüğünde, yayınlanan yeni videoda bazı önemli iyileştirmelerin yapıldığı hemen anlaşılıyor. Örneğin, silahlar ve oklar, birimlere daha iyi uyacak şekilde küçültülmüş, ayrıca orduların birbirinden daha kolay ayırt edilebildiği görülüyor.

Geliştirici Relic Entertainment, daha önce oyundaki medeniyetler olarak İngiliz, Çin, Moğollar ve Delhi Sultanlığı'nı açıklamıştı. Şimdiyse Abbasi Hanedanlığı ve Fransızların da mücadeleye katılacağını öğrenmiş durumdayız. Oyunun ilk çıkışında toplam sekiz uygarlık olacağını biliyoruz, bu yüzden halen bilmediğimiz iki uygarlığın da oyuna eklenmesini bekleyebiliriz.

Ön siparişler, Steam ve Microsoft Store'da başlamış durumda. Xbox Game Pass aboneleri de oyuna ilk günden sahip olabilecek.

Similar threads

Company of Heroes ve Dawn of War serisi ile tanınan geliştirici Relic Entertainment, web sitesinde yan alan girişime dahil olduğu hakkında icmal yaptı: “Bu efsanenin bir kesimi olmaktan gurur duyuyoruz. Tarihi bağlamı derin stratejik bir oyunla birleştirmek, güçlü cephelerimizi kıymetlendirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
E3 kapsamında düzenlenen Xbox ve Bethesda Games Showcase etkinliğinde Microsoft, Forza Horizon 5 hakkında bazı ipuçları verdi, etkileyici bir tanıtım videosu yayınladı  ve çıkış tarihini de açıkladı. Meksika'da geçen Forza Horizon 5, geliştiriciler tarafından şu şekilde tanımlanıyor: "Forza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Strateji tutkunlarının uzun zamandır beklediği Age of Empires IV'ten sonunda bir oynnaış fragmanı yayınlandı. Xbox stüdyolarının özel oyunlarının tanıtıldığı XO Londra 2019 etkinliğinde, Microsoft Stüdyoları çatısı altında bulunan stüdyoların gizemli projeleri bir bir ortaya çıktı. Gecenin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Strateji oyun türünün önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Age of Empires efsanesi, yakın bir gelecekte yepyeni bir oyunla karşımıza çıkacak. "Age of Empires 4" ismiyle piyasaya sürülecek oyun, video oyun dünyasının en son yeniliklerini oyuncuların beğenisine sunacak. Geçtiğimiz saatlerde iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Strateji oyun türünün önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Age of Empires efsanesi, yakın bir gelecekte yepyeni bir oyunla karşımıza çıkacak. "Age of Empires 4" ismiyle piyasaya sürülecek oyun, video oyun dünyasının en son yeniliklerini oyuncuların beğenisine sunacak. Geçtiğimiz saatlerde iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt