Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sozu

Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sozu
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi

Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sozleri

Sesime nefesime
Sensizliğe yabancıyım
Sebepsiz caresizim
Ben kendime yalancıyım
Seni benden alıp giden
Bana geri getirir mi?
Beni yakan ateş seni
Aşka secde ettirir mi?
Yuzume tenime

Aynalara yabancıyım
Ahıma yeminime
Yureğime yalancıyım
Gulmeye yuzum mu var
Halim mi var ağlamaya
Yureğimde hakkın mı var
Ne sen varsın ne de ben var
Don demeye halim mi var
Sev diyecek yurek mi var
Adın mı var seslenecek
Ne sen varsın ne de ben var

Similar threads

Ağır Roman Dizisi Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkısının Sözleri Bu konu; Ağır Roman Beni Yakan Alev Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, 90lı yıllarda Müjde Ar ve Okan Bayülgen'in başrollerini paylaştığı ve unutulmaz Cem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP, SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM ALAY EDİP GÜLER MISIN ? YAHUT SEN DE SEVER MISIN ? SORANLARA UNUTTUM DİYORUM, OLAĞAN NEYDİ HATIRLAMIYORUM, BEN ARTIK SEVMİYORUM, FAKAT BÖYLECE DEMİYOR İÇİM, SUSMUYOR SUSMUYOR KALBİM, HALA ÇILGIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
2019 Şarkı Sözlerinden Nickler, şarkı sözlerinden nickler msn nickleri, şarkı sözleri nickleri Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm… Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt