Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağız Kahyası Nedir

Ağız Kahyası Nedir
0
242

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ağız Kahyası Ne demek kısaca

Ağız Kahyası demek;Birinin soyleyeceği sozlere karışan kimse

Ben istediğimi soylerim, siz benim ağzımın kahyası mısınız?

sen ağzımın kahyası mısın, ben istediğimi soylerim

Ağzının kahyasımısın yoksa avukatı mı?

Similar threads

Pis Yedili Zeki Sozleri Pis Yedili dizisinde Zekinin unutulmayan replikleri Furkan: Nasıl gidiyor ? Zeki: Bana mı dedin ? Furkan: Yok kime dicektim ? Her gelene veriyorsun di mi maskelerden Zeki: Veririm vermem,hayır keyfimin kahyası mısın be kardeşim? Sanane ha sanane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kirli Yedili Zeki Sözleri Pis Yedili dizisinde Zekinin unutulmayan replikleri Furkan: Nasıl gidiyor ? Zeki: Bana mı dedin ? Furkan: Yok kime dicektim ? Her gelene veriyorsun di mi maskelerden Akıllı: Veririm vermem,hayır keyfimin kahyası mısın be kardeşim? Sanane ha sanane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
beş duyu organımız ile ilgili deyimler AĞIZ Ağız ağza vermek: İki kişinin başkaları işitmeyecek şekilde konuşması Ağız yaymak: Durust davranmaktan kacınmak Ağız dalaşı: Bağrışma derecesini gecmeyen kavga Ağız değişikliği: Yemeğin ceşidinde değişiklik Ağız kahyası: Birinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
annem varsa istiyo Annem artı varsa bi fincan şeker istiyo + Var var bekle Bu ney şüküfe bayan teyze + Şeker Manyak mısın teyze sen + En meşhur marka olips neyini beğenmedin +Annem fazla varsa un istiyor Tamam yavrum bekle +Ayrıca varsa birazcık da yumurta Peki evladım +Hı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Espirili bir böylece da kapaklık nickler unutmuş nickler şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş iblis nickleri kendini düşünen nickler nasıl espirili olunur Espirili bir o kadarda anlamlı dokandırmalık nickler arıyorsanız bu nickler tam size tarafından buyrun istediğinizi alın msn iletinizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
982,130Mesajlar
30,084Kullanıcılar
isanizimSon üye
Üst Alt