Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler

Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler Neler?

Birçok insan bu durudan rahatsızdır eminimkiHem yanınızdaki kişiler bu durumdan rahatsız olacaktır hemde siz kendinizi bu durumdan kurtarmak için çözüm yolları arıyorsanız bakın aşağı sizlerle paylaşacağım bitkiler ağız kokusuna ne derece etkin oluyorMutlaka okuyun ve doğal yollarla ağız kokunuuz giderme yollarını arayın

ALT :wwwlarcomupluploadsagizkokusu22102agizkokusu22102ALT

Ben kesintisiz yeşil nane yiyen biri olarak şunu bildirmek istiyorum evde nane yahut benim için sanki ekmek yok gibi bişeydir garip ama evet fazla seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum ayrıca bakın ağız kokuusnuda gideriyormuş buda bir fayda pek değilmi?

Adaçayı nefesi tazelemeye fayda ağız kokusunu alır ve ağız içerisinde yer alan yaralarıda çare edici özelliği vardır
Oldukça yaygın bir usul var birçoğunuz bunu biliyorsunuzdur mutlaka yemeklerden daha sonra ağzınıza karanfil alıp çiğnemek te ağız kokusunu giderir güzel ve ferah bir koku verir

Sarımsak gibi belirgin kokulu yiyeceklerden yediyseniz maydonoz ile ağız kokunuzu giderebilirsinizKlorofil bakımından oldukça varlıklı olan maydonoz nefesinizi tazeleyecek ve ağız kokusunu bastıracaktır

Anason ve tohumları ile ağız gargarası hazırlayabilirsiniz ağız kokusuna fazla etkili bir yoldurGargarayı aranje etmek için 2 yada 3 nehir kaşığı anason tohumunu yarım litre suya atıp birkaç dakika kaynatın ılıdıktan daha sonra bu su ile gargara yapınDereotu ve nane maydonozda olduğu gibi klorofil bakımından çok varlıklı bitkilerdir ve ağız kokusuna birebir etki sağlarNane ile hoş bir dere hazırlayabilirsiniz dilerseniz *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt