Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlamakla abdest bozulur mu?

Hoş geldin! sercanaydiin tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ağlamakla abdest bozulur mu?
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ağlayınca abdest bozulur mu?

Bu soruyu bircok kişiden duymuşumdur hep ben bozulduğunu duşunuyordum fakat emin olmadığım icin araştırmak istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum

Fıkıh kitaplarında, abdesti bozan sebeplerin arasında ağlamak gecmiyor bu nedenle ağlamak abdesti bozmaz Fakat gozdeki bir hastalıktan dolayı yaranın akıntısı cıkıyor ise, o abdesti bozar

Similar threads

Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu birçok kişiden duymuşumdur daima ben bozulduğunu düşünüyordum lakin belirlenmiş olmadığım için tahlil etmek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu birçok kişiden duymuşumdur her zaman ben bozulduğunu düşünüyordum lakin muhakkak olmadığım için incelemek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu çoğu kişiden duymuşumdur hep ben bozulduğunu düşünüyordum ama muhakkak olmadığım için tahlil etmek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında, abdesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Su gorulunce teyemmum bozulur mu? Her ne kadar fıkıh ve ilmihal kitaplarında “su bulununca teyemmum bozulur dense de suyun bulunması ile ne abdest bozulur ne de gusul Cunku suyun bulunması, abdesti veya guslu gerektiren bir şey değildir; sadece yeni bir teyemmume engeldir o kadar Abdesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
abdesti bozan haller nelerdir, Abdest Hangi Durumlarda Bozulur, Abdesti Bozan Haller Abdest Hangi Hallerde Bozulur Aşağıdaki durumlarda abdest bozulur; 1 İdrar ve dışkı yollarından idrar, dışkı, meni, mezi, kan gibi bir necasetin, herhangi bir sıvının veya maddenin cıkması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt