iltasyazilim
FD Üye
Ağızdaki tatsızlık nedeni ve bitkisel çare
Ağzın antipatik olması ve nebati kür
Ağızda oluşan tatsızlık ve bitkisel yöntemler
Vücutta meydana gelen bir takım hastalıklar dilde tat almayı engeller ve ağızda tatsızlık meydana gelir Ağızın nahoş olması kimsesiz bir hastalık değildir
Hastalığın gerçek sebebini öğrenmek ve çare için sıhhat kuruluşlarına ve doktorlara gidilmelidir Herhangi bir sebep yahut ve şikayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif oalrak aşağıdaki bitkisel tariflerden biri veya birkaçı kullanılabilir
1 Tasvir:
100 gr iç badem
50 gr karanfil
1 kg bala karıştırılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
2 tanımlama:
Adaçayı
Hatmi çiçeği
Hindiba eşdeğer miktarda karıştırılıp kaynamış suya bir parça atılıp çay gibi demlenir Aç karnına 1 fincan veya 1 bardak sade olarak veya tatlandırılıp içilir tok karnına gargara yapılır
3 Tarif:
Söğüt yaprağı
Papatya
Melisa yaprağı
kaynatılıp demlenir Akarsu yerine tok karnına ballı ya da sade 12 bardak içilir *
Ağzın antipatik olması ve nebati kür
Ağızda oluşan tatsızlık ve bitkisel yöntemler
Vücutta meydana gelen bir takım hastalıklar dilde tat almayı engeller ve ağızda tatsızlık meydana gelir Ağızın nahoş olması kimsesiz bir hastalık değildir
Hastalığın gerçek sebebini öğrenmek ve çare için sıhhat kuruluşlarına ve doktorlara gidilmelidir Herhangi bir sebep yahut ve şikayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif oalrak aşağıdaki bitkisel tariflerden biri veya birkaçı kullanılabilir
1 Tasvir:
100 gr iç badem
50 gr karanfil
1 kg bala karıştırılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek yemek kaşığı yenir
2 tanımlama:
Adaçayı
Hatmi çiçeği
Hindiba eşdeğer miktarda karıştırılıp kaynamış suya bir parça atılıp çay gibi demlenir Aç karnına 1 fincan veya 1 bardak sade olarak veya tatlandırılıp içilir tok karnına gargara yapılır
3 Tarif:
Söğüt yaprağı
Papatya
Melisa yaprağı
kaynatılıp demlenir Akarsu yerine tok karnına ballı ya da sade 12 bardak içilir *