Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahu Tuğba ağlayarak seslendi: 'Kızıma ulaşamıyorum!'

0
277

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Karayipler'de başlayan ve ABD'nin güney sahillerini de vuran Irma Kasırgası Florida Eyaleti'nin ikinci büyük şehri olan Miami'yi de etkisi altına alıyor

16

Oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi

26

Miami'deki Türk Konsolosluğu'na seslenen Tuğba; Türk Dışişleri'ne sesleniyorum niçin içten sürükleyici bir yer açmadınız niye Miami'deki Türkler'i korumuyorsunuzdedi

36

Son konuşmalarından bahseden Ahu Tuğba; Hiç haber alamıyoruz Son konuşmalarımızda; bana 'anne Kur'an'da şunları okudum' dedi Anjelik bana korkma anne diyordu fakat nasıl korkmayayım

46
Karayipler'de başlayan ve ABD'nin güney sahillerini de vuran Irma Kasırgası Florida Eyaleti'nin ikinci büyük şehri olan Miami'yi de etkisi altına alıyor

Oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını söyleyerek takviye istedi

Miami'deki Türk Konsolosluğu'na seslenen Tuğba; Türk Dışişleri'ne sesleniyorum niçin doğru sürükleyici bir yer açmadınız niye Miami'deki Türkler'i korumuyorsunuzdedi

Son konuşmalarından bahseden Ahu Tuğba; Hiç haber alamıyoruz Son konuşmalarımızda; bana 'anne Kur'an'da şunları okudum' dedi Anjelik bana korkma anne diyordu lakin nasıl korkmayayım

858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt