Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram mascarpone krema
- Ezilmiş bisküvi
- 60 gram pudra şekeri
- 200 gram sıvı krema
- 1 kaşık vanilya
- Bir kaç tane ahududu
Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle, kremayı hazırlayalım.Kremalar soğukken daha hoş oluyor onun için size tavsiyem 2 saat öncee dolapa koyun ki böylelikle kremanız düzgün tutsun.
- Bütün gereçleri robotun içine koyun ve yavaş yavaş kıvamda karıştırıyorsunuz.
- Krema hoş bir kıvamda oldu vakit birkaç dk dolapa koyabilirsiniz.
- Bundan sonra küçük yada büyük bardaklar alın ve dizmeye başlayın.
- Önce ezilmiş bisküvi, üstüne kremayı ve fıstığı dizin ve son olarak ahududu koyun.
- Bunu 2 kere tekrarlayın ki 2 kat olsun tadı daha hoş oluyor.
- Tabi istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz çilek yada muz da olabilir.
- Son olarak en az 2/3 saat dolapta bırakın.Veee afiyet olsun ! ????.