Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı

Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı
0
97

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram mascarpone krema
  • Ezilmiş bisküvi
  • 60 gram pudra şekeri
  • 200 gram sıvı krema
  • 1 kaşık vanilya
  • Bir kaç tane ahududu

Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle, kremayı hazırlayalım.Kremalar soğukken daha hoş oluyor onun için size tavsiyem 2 saat öncee dolapa koyun ki böylelikle kremanız düzgün tutsun.
  2. Bütün gereçleri robotun içine koyun ve yavaş yavaş kıvamda karıştırıyorsunuz.
  3. Krema hoş bir kıvamda oldu vakit birkaç dk dolapa koyabilirsiniz.
  4. Bundan sonra küçük yada büyük bardaklar alın ve dizmeye başlayın.
  5. Önce ezilmiş bisküvi, üstüne kremayı ve fıstığı dizin ve son olarak ahududu koyun.
  6. Bunu 2 kere tekrarlayın ki 2 kat olsun tadı daha hoş oluyor.
  7. Tabi istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz çilek yada muz da olabilir.
  8. Son olarak en az 2/3 saat dolapta bırakın.Veee afiyet olsun ! ????.
Ahududu Ve Fıstıklı Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fıstıklı Zannedilen Ispanaklı Tatlı Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 100 gram tereyağı veya margarin1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ1 adet yumurta1/4 (çeyrek) su bardağı toz şeker1/2 (yarım) paket vanilya1 çay kaşığı kabartma tozu10-15 yaprak ıspanak1/2 (yarım) çay bardağı çekilmiş ceviz1/4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Fıstıklı Tatlı (Fıstıkpare) Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta3 yemek kaşığı yoğurt3 yemek kaşığı pudra şekeri2 yemek kaşığı tereyağı (Oda sıcaklığında)3 yemek kaşığı irmik2 yemek kaşığı hindistan cevizi1 çay bardağı antep fıstığı tozu1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ3 su bardağı un (Klasik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Meyveli Yoğurt Bombası Tanımı İçin Malzemeler 500 gram süzme yoğurdu115 gram şeker1 tatlı kaşığı vanilya özütü yahut 1 paket vanilya şekeri2 su bardağı krema (400ml)300 gram dondurulmuş yahut taze karışık meyveler, ahududu, çilek80 gram pudra şekeri Etrafına süslemek için taze meyve Çilek, kivi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Antep Fıstıklı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller Hamuru için: 125 gram tereyağı yahut margarin (oda sıcaklığında)Yarım çay bardağı sıvı yağYarım çay bardağı pudra şekeriYarım çay bardağı nişastaYarım çay bardağı antep fıstığı tozu1 tatlı kaşığı vanilya2 su bardağı un ve artı 1 yemek kaşığı Üzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Fındık Kremalı Pasta (Enfes ve çok kolay) Tanımı İçin Gereçler kek için gereçler 2 yumurta50 gram şeker100 ml süt100 ml yağ2 paket vanilya şekeri1 paket kabartma tozu160 gram un4 yemek kaşığı pasta kakao50 ml ılık su fındık kreması için 600 ml sıvı krema4 paket krema sertleştirici250 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt