Ahududulu Cikolatalı Tartoletler Tarifi Resimli
Resimli Ahududulu Cikolatalı Tartoletler Tarifi
Tart Hamuru Malzemeleri
1 cimdik tuz
250 gram un
23 buzlu su
150 gram tereyağı soğuk
imagesahududulucikolatalitartoletlertarifiresimli5ad3e03397e31
Tartın Hazırlanışı
Unu genişce bir kasenin icinde tuzla karıştırınDaha sonra kuplenmiş tereyağları katıp, iki bıcak yardımıyla, keserek karışmasını ve ufalanmasını sağlayın bezelye tanelerine benzesinsuyu ustune gezdirip, fazla mıncıklamadan hamuru bir araya getirin tezgahın ustune alıp, bir disk haline getirip, strecleyin ve buzdolabında 1 saat bekletin
Ahududuları pure haline gelene dek robotta cekinAhududu puresini geniş bir kaba aktarın Pudra şekerini, likoru, limon kabuğu rendesini, limon suyunu, lor peynirini ve yoğurdu icine ekleyip iyice karıştırınBir tencereye koyduğunuz suyun uzerine jelatini serpiştirin ve 1 dakika bekletin Kısık ateşte jelatin eriyene dek ısıtınJelatini ahududulu karışıma yedirin Buzdolabında koyulaşana dek bekletin
Kremayı orta boy bir kabın icinde mikser ile koyulaşana dek cırpınAhududulu karışımın icine yedirin
Hazırladığınız karışımı tartolet kalıplarının icine boluşturunUzerlerini birer adet ahududu ile susleyin Servisten once 1 saat buzdolabında bekletin
Resimli Ahududulu Cikolatalı Tartoletler Tarifi
Tart Hamuru Malzemeleri
1 cimdik tuz
250 gram un
23 buzlu su
150 gram tereyağı soğuk
imagesahududulucikolatalitartoletlertarifiresimli5ad3e03397e31
Tartın Hazırlanışı
Unu genişce bir kasenin icinde tuzla karıştırınDaha sonra kuplenmiş tereyağları katıp, iki bıcak yardımıyla, keserek karışmasını ve ufalanmasını sağlayın bezelye tanelerine benzesinsuyu ustune gezdirip, fazla mıncıklamadan hamuru bir araya getirin tezgahın ustune alıp, bir disk haline getirip, strecleyin ve buzdolabında 1 saat bekletin
Ahududuları pure haline gelene dek robotta cekinAhududu puresini geniş bir kaba aktarın Pudra şekerini, likoru, limon kabuğu rendesini, limon suyunu, lor peynirini ve yoğurdu icine ekleyip iyice karıştırınBir tencereye koyduğunuz suyun uzerine jelatini serpiştirin ve 1 dakika bekletin Kısık ateşte jelatin eriyene dek ısıtınJelatini ahududulu karışıma yedirin Buzdolabında koyulaşana dek bekletin
Kremayı orta boy bir kabın icinde mikser ile koyulaşana dek cırpınAhududulu karışımın icine yedirin
Hazırladığınız karışımı tartolet kalıplarının icine boluşturunUzerlerini birer adet ahududu ile susleyin Servisten once 1 saat buzdolabında bekletin