Ahududulu Parfe Tanımı İçin Materyaller
- 10 adet halley
- 2 paket kremşanti
- 2 su bardağı süt
- Ahududu, kayısı
- 2 adet muz
- Damla çikolata
- Çikolata sos
Ahududulu Parfe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Halleyler küp halinde doğranır. Kremşanti sütle çırpılır.
- Ahududuyu evvelden dondurursanız daha hoş sonuç elde edersiniz.
- Başka meyveler doğranıp, tüm materyaller kremşantinin içine konulur.
- Silikon kabın içerisine streç sarıp harç içerisine konulur.
- Streç büsbütün kapatacak halde sarılıp, dondurucuya konulur.
- Bir gece evvelden yapılması tavsiye edilir.
- Kalıptan çıkarınca üzerine çikolata sosla süsleme yapabilirsiniz. Afiyet olsun.