Ailenin Korunma Duası
Allah'ım! ,Dinim ,dunyam,ailem ve malım hakkında af ve afiyet istiyorum
Allah'ım! Acıklarımı ort korkularımı gider ve bana guven ver
Allah'ım! Beni onumden,sağımdan,solumdan ve ustumden(gokten) gelecek tehlikelere karşı koru,altımdan (yerden) tehlikelerden Senin azametinle sığınırım
Yukarıdaki bu guzel duayı duaların kabul olduğu zamanlarda yaparsanız dualarınız kabul olur
Duaların en cok kabul olduğu zamanlar
Ezanla kamet arasında dua
Kur'anı hatmedenin duası
Kalb inceliği ve yumuşaklığı halinde dua
Hac yapanların, duaları kabul olur
Kur’an ve ezan okunurken, duşman ordusuyla karşılaşınca, yağmur yağarken, zulme uğrayınca dualar kabul olur
Bir cemaatten bir kısmı dua eder, otekiler de amin derse o duayı, Allahu teala kabul eder
Beş vakit namazlardan sonra yapılan dua
İsmi a’zamla edilen dua
Her gece seher vakti, Allahu teala buyurur ki: İstigfar eden yok mu, affedeyim İsteyen yok mu, vereyim, duasını kabul edeyim
Allah’a yakararak edilen dua
En efdal dua, Arefe gunu yapılan dua
Şu beş gecede yapılan dua kabul olur: Regaib, Berat ve Cuma gecesi ile Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi
imagesaileninkorunmaduasi5adbef516edd9
Allah'ım! ,Dinim ,dunyam,ailem ve malım hakkında af ve afiyet istiyorum
Allah'ım! Acıklarımı ort korkularımı gider ve bana guven ver
Allah'ım! Beni onumden,sağımdan,solumdan ve ustumden(gokten) gelecek tehlikelere karşı koru,altımdan (yerden) tehlikelerden Senin azametinle sığınırım
Yukarıdaki bu guzel duayı duaların kabul olduğu zamanlarda yaparsanız dualarınız kabul olur
Duaların en cok kabul olduğu zamanlar
Ezanla kamet arasında dua
Kur'anı hatmedenin duası
Kalb inceliği ve yumuşaklığı halinde dua
Hac yapanların, duaları kabul olur
Kur’an ve ezan okunurken, duşman ordusuyla karşılaşınca, yağmur yağarken, zulme uğrayınca dualar kabul olur
Bir cemaatten bir kısmı dua eder, otekiler de amin derse o duayı, Allahu teala kabul eder
Beş vakit namazlardan sonra yapılan dua
İsmi a’zamla edilen dua
Her gece seher vakti, Allahu teala buyurur ki: İstigfar eden yok mu, affedeyim İsteyen yok mu, vereyim, duasını kabul edeyim
Allah’a yakararak edilen dua
En efdal dua, Arefe gunu yapılan dua
Şu beş gecede yapılan dua kabul olur: Regaib, Berat ve Cuma gecesi ile Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi
imagesaileninkorunmaduasi5adbef516edd9