Airfryer' de Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler
- 5 kesim tavuk but
- 1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 fiske kekik
- 1 fiske pul biber
- 1 dolu çay kaşığı tuz
- 3,5 tane minik domates
- 1 yemek dolu yemek kaşığı sıvı yağ (isteğe bağlı)
Airfryer' de Tavuk Baget Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir kapta sıvı yağ baharatlar ve tuzu karıştırın, butları kabın içine koyup yeterlice harmanlayın.
- İçlerine bıçak kesikleri atın.
- Airfryere dizip, makinayı tavuk but modunda 180 derece 25 dk ya ayarlayıp çalıştırın.
- 5-8 dk da bir butları çevirip pişirin.
- Son 8-9 dk sonra domatesleri butların ortalarına yerleştirin. Yumuşacık mis üzere kızarmış tavuk butlarınız olacak. Afiyet olsun.