Usta sanatçı Ajda Pekkan dün İstanbul'da coşkulu bir konser verdi. Pekkan tam 30 müzik söyleyerek kuvvetiyle herkesi şaşırttı.
Evvelki akşam Harbiye Açıkhava’da 6 bin bireye 3 saat boyunca konser veren Superstar Ajda Pekkan, 250 bin TL kazandı. Şıklığı ve sesiyle göz kamaştıran Pekkan, o sabah 1.5 saat spor yaptıktan sonra konser yerine 16.00’da gelmişti. Kulisinde 16.30’dan 20.30’a kadar şan imamıyla müziklerini çalıştı.

"HER ŞEYİN KUSURSUZ OLMASINI İSTİYORUM"
21.00’de seyirci önüne çıkan Süperstar ‘Spente Le Stelle’ isimli birinci şarkıyı okuduğunda saatlerdir ayaktaydı. Konser 24.00’te bitti. Pekkan 20 dakika dinlendikten sonra 7 kişilik ekibiyle içtimaya oturdu. Süperstar gece 24.00’ten sabah 10.00’a kadar basına servis edilecek fotoğraflarını şahsen seçti. Binlerce kare arasından beğendiği pozlara fotoşop yaptırdı. Bu süreç sırasında bilgisayar ekranının başında oturdu. Basın bülteninin her satırını denetim etti.
73 yaşındaki süperstar “Her şeyin harika olmasını istiyorum. Artık birkaç saat uyuyalım. Acilen sonraki konsere hazırlanalım. Tıpkı tempo ve mesai bizi bekliyor." dedi.