Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akasya Nedir? Akasya Faydaları Nedir

0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Akasya Nedir, Faydaları

Akasya: Salkım ağacı da denilen, kucuk yapraklı, dalları sarkık ve salkım cicekli 9 10 metre boyunda bir ağactır Guzel gorunuşu ve akasya kokusu nedeniyle sus ağacı olarak dikilir

Akasya Faydaları:
Akasya nefes darlığını giderir
Astım şikayetlerini azaltır
Hafif mikrop oldurucudur
Safrayı arttırır

alıntı

Similar threads

Akasyanın yararları Akasya Ağacı ve Ciceği: Salkım ağacı da denilen, kucuk yapraklı, dalları sarkık ve salkım cicekli 9 10 metre boyunda bir ağactır Guzel gorunuşu ve akasya kokusu nedeniyle sus ağacı olarak dikilir Akasya Faydaları: Akasya nefes darlığını giderir ve astım şikayetlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Akasya Nedir? Akasya Faydaları Nedir Akasya Nedir, Faydaları Akasya: Salkım ağacı da denilen, ufak yapraklı, dalları sarkık ve salkım çiçekli 9 10 metre boyunda bir ağaçtır Hoş görünüşü ve akasya kokusu nedeniyle süs ağacı olarak dikilir Akasya Faydaları: Akasya nefes darlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Akasyanın yararları Akasya Ağacı ve Çiçeği: Salkım ağacı da denilen, küçük yapraklı, dalları sarkık ve salkım çiçekli 9 10 metre boyunda bir ağaçtır Hoş görünüşü ve akasya kokusu nedeniyle süsleme ağacı olarak dikilir Akasya Faydaları: Akasya nefes darlığını giderir ve astım şikâyetlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Akasya yararları Akasyanın faydaları Akasya çiçeğinin faydaları hakkında veri Akasya Faydaları: Akasya nefes darlığını giderir ve astım şikâyetlerini azaltır Hafif mikrop öldürücüdür Safrayı arttırır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Baklagillerden; bir ceşit sus ve golge ağacıdır Salkım cicekli ve kucuk yapraklıdır Cicekleri guzel kokar Cicekleri kullanılır Akasya Yaprakları fazla miktarda alınırsa zehirleme yapabilir Akasya park ve bahcelerde sus ağacı olarak kullanılır Ciceği guzel kokuludur Terletici antiseptik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt