ABD'DE yayımlanan yeni bir araştırmaya gore, uc ay Akdeniz diyetiyle beslenenlerde kalp hastalıkları riski yuzde 15'e kadar azalıyor Araştırma icin orta derecede kalp hastalığı riski olan 212 erkek ile kadın secildi Bu kişiler uc ay boyunca, tahıl, meyvesebze, ceviz, fındık, balık, zeytinyağı ve duşuk kırmızı et temelli Akdeniz diyetiyle beslendi
AKDENİZ diyetini uygulayanlar, haftada dort kez balık, haftada bir defa kırmızı et yedi Erkeklerin gunde 2, kadınların ise 1 kadeh kırmızı şarap icmesine izin verildi Sonucta Akdeniz diyetiyle beslenenlerin kolesterol miktarlarının yuzde 75 oranında azaldığı saptandı Akdeniz diyetinin kalp hastalıkları riskini yuzde 15 oranında gerilettiği belirlendi
kullanıcıyı bilgilendirmeye yonelik hazırlanmıştır
Sitede yer alan bilgiler, hicbir zaman bir hekim tedavisinin
ya da konsultasyonunun yerini alamaz Diyetlere başlamadan once
bir diyetisyene danışmanız tavsiye edilir
AKDENİZ diyetini uygulayanlar, haftada dort kez balık, haftada bir defa kırmızı et yedi Erkeklerin gunde 2, kadınların ise 1 kadeh kırmızı şarap icmesine izin verildi Sonucta Akdeniz diyetiyle beslenenlerin kolesterol miktarlarının yuzde 75 oranında azaldığı saptandı Akdeniz diyetinin kalp hastalıkları riskini yuzde 15 oranında gerilettiği belirlendi
kullanıcıyı bilgilendirmeye yonelik hazırlanmıştır
Sitede yer alan bilgiler, hicbir zaman bir hekim tedavisinin
ya da konsultasyonunun yerini alamaz Diyetlere başlamadan once
bir diyetisyene danışmanız tavsiye edilir