akıntım var kasıklarımda sızı Hamilemiyim Hamilemiyim ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, hamilemiyim bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum fakat eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim regl günümün gelmesini bekliyorum acaba gecikecek miakintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfd98f230alt akintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfd98f230alt akintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfd98f230alt ımmm öncelikle gaz problemi oluştu sanki gögüslerimde aç lakin çok eksik dolgunluk hissediyorum karnımın daha aşağı bölgesinde arada bir can yakmayacak kasılmalar oluyor evet idrara çok çıkıyorum ama umulan yaz nedeniyle fazla artı su vs içiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum sizce ben hamilemiyim bunu fazla istiyorum ama kaç senedir deniyorum olmuyorakintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfd98f230alt
Frown
bu ayda olmazsa doktora gıdeceğim bundan böyle Hamilemiyim ? Hamilemiyim Hamilelik bilgileri sitemizde Gebe miyim Hesaplama Gebelik Belirtileri ovulasyon yumurtlama günü çin takvimi hakkında bilgiler vermektedir Hamilemiyim? Değilmiyim? Nasıl Anlarım Acaba hamilemiyim? yahut gebe değilmiyim? gebe olup olmadığımı nasıl anlarım gibi soruların cevapları bu radan paylaşılıyor 71558 71558 akintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfda71212akintimvarkasiklarimdaagrihamilemiyim5c44cfda71212 372 620 akıntım var kasıklarımda ağrı Hamilemiyim betahcgdegerlendirmejpg71558 akıntım var kasıklarımda ağrı Hamilemiyim betahcgdegerlendirmejpg71558