iltasyazilim
FD Üye
Bu buluşlar akla zarar Bazıları var ki insanın kardeş bunu neden icat ettin?diyesi geliyor Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz bardak, sevmediğiniz bir insanı hücceden götürmek için bire bir
Romantikler için bir şemsiye Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani
Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı
Eşinizle birlikte fotoğraf çektirme krizine son Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi
Bunu icat eden arkadaşa bir soru Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii
Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde
Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba?
Yatak kavgasına son Herkesin yeri milimi milimine bellli
Bu icat çocukların işine yarayabilir işte Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor
Otomatik sallama çay tutacağı! Biraz fazla mı üşengeç olduk ne?
Meren boş boş duracağına bir işe yarasın
Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık
Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum Ama mikrofonum yokdiyorsanız, buyrun size mikrofon Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor
Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek
Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir
Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!
Çocuğum çok güzel, nazar deyecek Nasıl çirkinleştiririmdiye düşünmüş Sonra bunu bulmuş
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Romantikler için bir şemsiye Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani
Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı
Eşinizle birlikte fotoğraf çektirme krizine son Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi
Bunu icat eden arkadaşa bir soru Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii
Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde
Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba?
Yatak kavgasına son Herkesin yeri milimi milimine bellli
Bu icat çocukların işine yarayabilir işte Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor
Otomatik sallama çay tutacağı! Biraz fazla mı üşengeç olduk ne?
Meren boş boş duracağına bir işe yarasın
Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık
Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum Ama mikrofonum yokdiyorsanız, buyrun size mikrofon Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor
Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek
Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir
Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!
Çocuğum çok güzel, nazar deyecek Nasıl çirkinleştiririmdiye düşünmüş Sonra bunu bulmuş
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız