Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akla Zarar Buluşlar !!!

Hoş geldin! demohesap0q tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Akla Zarar Buluşlar !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bu buluşlar akla zarar Bazıları var ki insanın kardeş bunu neden icat ettin?diyesi geliyor Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz bardak, sevmediğiniz bir insanı hücceden götürmek için bire bir

Romantikler için bir şemsiye Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani

Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı

Eşinizle birlikte fotoğraf çektirme krizine son Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi

Bunu icat eden arkadaşa bir soru Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii

Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde

Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba?

Yatak kavgasına son Herkesin yeri milimi milimine bellli

Bu icat çocukların işine yarayabilir işte Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor

Otomatik sallama çay tutacağı! Biraz fazla mı üşengeç olduk ne?

Meren boş boş duracağına bir işe yarasın

Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık

Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum Ama mikrofonum yokdiyorsanız, buyrun size mikrofon Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor

Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek

Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir

Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!

Çocuğum çok güzel, nazar deyecek Nasıl çirkinleştiririmdiye düşünmüş Sonra bunu bulmuş

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt