Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akşam Sefası (6 Kişilik) tarifi

Akşam Sefası (6 Kişilik) tarifi
0
75

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Akşam Sefası Tarifi,


Malzemeler
400 gr Patates
500 gr Erişte
5 Arpacık Soğanı
15 Kahve Fincanı Margarin
300 ml Kırmızı Şarap
2 CorbaKaşığı Sirke, tuz
2 Et Suyu Tableti, karabiber
12 Demet Maydanoz
400 gr Lahana
3 Yumurta
6 Somon Fileto
1 Limon
150 gr Sut Kreması
2 Corba Kaşığı Margarin






Akşam sefası Yemeğin Tarifi
Patatesleri kabuklarını soymadan haşlayın Suyunu suzup kabuklarını soyun iri iri rendeleyin Soğanları soyup uzunlamasına doğrayın 1 corba kaşığı margarin eritip soğan, şarap ve sirkeyi ekleyin Tenceredeki karışım yarıya inene kadar pişirin Et suyu tableti ve yarım su bardağı su ekleyin Tuz ve karabiber ekleyin

Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın Lahanayı yıkayıp ayıklayın Yaprak kısımlarında bulunan sert damarları kestikten sonra kucuk kupler halinde dağrayın 2 dakika haşlayın

Fırını 250 dereceye ayarlayıp onceden ısıtın Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın Lahanayı kalan sut kreması ve maydanozla karıştırıp pure haline getirin Patatesleri, yumurta sarıları ve limon kabuğunu karıştırın Yumurta aklarını kopuk halini alıncaya kadar cırpın Balığı margarinde hafifce kavurup fırın tepsisine alın Sebzeleri uzerine yayıp 15 dakika fırında pişirin Erişteyi haşlayın Soğanlı karışımı tekrar ısıtın Balığı soğanlı karışım ve erişte eşliğinde servis yapın
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt