Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alabalık Buğulama Tarifi Resimli

Alabalık Buğulama Tarifi Resimli
0
51

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Resimli Alabalık Buğulama Tarifi
Alabalık Buğulama Nasıl Yapılır
Alabalık Buğulamasının Tarifi

imagesalabalikbugulamatarifiresimli5ad45f0269402

Malzemeler

4 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
3 adet domates
3 adet carliston biber
15 adet limonun suyu
70 gr tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
250 gr mantar
1 corba kaşığı kapari turşusu
Tuz ve karabiber

Yapılışı :

Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir Alabalık filetoları domateslerin uzerine yerleştirilir Bakiye domatesler ise dorde bolunup balıkların aralarına yerleştirilir

Carliston biberler cekirdekleri cıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların ustune yerleştirilir İkiye bolunmuş mantarlar, bir corba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir

Limon suyu ve balıkların ust seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir

Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler
 
858,476Konular
981,268Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt