Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alan Wake'in dağıtım hakkı Remedy tarafından satın alındı

0
99

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Oyun yerküresinin esaslı geliştiricilerinden olan Remedy
bu sıralar Control isimli oyunun üzerinde çalışmalarına devam etse de, firmanın gelecek planları ortaya çıkan yeni haberden sonra farklı olarak şekillenebilir. Zira Remedy, belirtilene nazaran Alan Wake'in dağıtım hakkını Microsoft'tan satın almış durumda. Dehşet ve tansiyon mealinde hoş mekanikler barındıran oyun, ayan başlı kısımlar tarafından epey beğenilmişti. Xbox 360 ile ismi anılan prodüksiyonun devamı ise bir türlü gelememişti. Artık ise oyunun dağıtım hakkının Remedy'nin eline geçmesiyle birlikte devam oyunu bekleyenler istediğine kavuşacak üzere gözüküyor.

Bir evvelki konsol neslinde piyasaya sürülen Alan Wake, dehşet ve tansiyon öğelerini çok başarılı bir formda sentezlemiş lakin istediği halde ses getirememişti. Sonrasında 2012 yılında yeni bir Alan Wake oyunu hakkında ortaya söylenti çıkmış, gelgelelim Remedy yetkilileri bu söylentiyi yalanlamıştı. Sona geldiğimizde Remedy'nin de yeni bir Alan Wake yapacak olması, bizleri epeyce şaşırttı. Muhtemelen bir sonraki konsol nesline çıkacak olan imalat, umarız başarılı temasını devam ettirebilir.

858,510Konular
980,885Mesajlar
30,745Kullanıcılar
CrizySon üye
Üst Alt