Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aldanmak

Aldanmak
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aldanmak Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattigini görse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete görede; Rüyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini görebilen, islerinde her zaman uyanik olmalidir  

Similar threads

*Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattigini görse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete görede; Rüyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini görebilen, islerinde daima uyanik olmalidir * * * *
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Bir kimse ruyada, birisinin kendisini aldattigini gorse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete gorede; Ruyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini goren, islerinde daima uyanik olmalidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattığını görse, Allahu Teala ona yardım eder Aldatan kahredilir ve aldatılan zafere erer Bir başka rivayete göre de; Rüyasında bir kimsenin kendisini aldattığını gören, işlerinde daima uyanık olmalıdır
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Aksırmak Kesin Olmayan şeylerin açığa çıkmasına, Sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına, yoksul için yardıma, insanlardan gelecek dünyalık yardıma, borçlunun borcunu ödemesine, Birinin aksırdığını ve ona 'Yerhamükellah' yahut 'Çok yaşa' dediğini bakmak insanlara yardım ettmeye ve bundan sevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Rüyada tabanca bakmak Oüşmana şampiyon gelmeye, kuvvet ve kuvvete, her çeşitlilik marazdan ve üzüntüden kurtulmaya, Silah ilme, dinhayatının güzelliğine, içten habere; Silah yapan yoksa satan kimse zalim ve gaddar yöneticiye delalet eder Rüyada silah görmek , kuvvete ve düşman üstünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt