iltasyazilim
FD Üye
Alerji Belirtileri ve Tedavisi
Bazılarının karoser dirençleri, çeşitli yiyeceklere, çiçek tozlarına, elbiselere, halılara, parfümlere, plastik eşyalara, rahat elbiselere, sıcak veya soğuk havaya ve hayvan tüylerine aleyhinde duyarlıdır
Alerjik durumlar,genel olarak psikolojiktir ya da yanlış beslenmeden kaynaklanabiliyor Özellikle son yıllarda hazır gıdaların, boyalı katkı maddeleri içeren yiyeceklerin, beyaz un ve şekerin aşırı miktarlarda tüketilmesi alerjik reaksiyonları artırdı Her türlü alerjide karaciğerin temizlenmesi ve toksinlerin atılması fazla önemlidir
Yeterli miktarda C vitamini almak fazla önemlidir
Alerjik belirtiler görülen kişinin, cisim direncini azaltan pastırma, sucuk, konserve, et ve balıklar, kavun, çilek gibi gıdaları tüketmekten kaçınması gerekir
Alerjiye karşı pratik nebati çözümler
Alerjisi olan kişilerin, şahtere, ısırgan, zerdeçal, aloevera, yulaf ezmesi, maydanoz, sarımsak, soğan, buğday çimi, taze bezelye, soya fasulyesi, badem, fındık, muşmula, atkuyruğu ve sinirli ot gibi besinleri bol bol tüketmesi yararlıdır
Günde 23 bardak ısırganotu çayı, öğün arasında içine tatlandırıcı madde konmadan içilmelidir Alerjiyi, oluşturan sebebe göre çare etmek en doğrusu olan yoldur
*
Bazılarının karoser dirençleri, çeşitli yiyeceklere, çiçek tozlarına, elbiselere, halılara, parfümlere, plastik eşyalara, rahat elbiselere, sıcak veya soğuk havaya ve hayvan tüylerine aleyhinde duyarlıdır
Alerjik durumlar,genel olarak psikolojiktir ya da yanlış beslenmeden kaynaklanabiliyor Özellikle son yıllarda hazır gıdaların, boyalı katkı maddeleri içeren yiyeceklerin, beyaz un ve şekerin aşırı miktarlarda tüketilmesi alerjik reaksiyonları artırdı Her türlü alerjide karaciğerin temizlenmesi ve toksinlerin atılması fazla önemlidir
Yeterli miktarda C vitamini almak fazla önemlidir
Alerjik belirtiler görülen kişinin, cisim direncini azaltan pastırma, sucuk, konserve, et ve balıklar, kavun, çilek gibi gıdaları tüketmekten kaçınması gerekir
Alerjiye karşı pratik nebati çözümler
Alerjisi olan kişilerin, şahtere, ısırgan, zerdeçal, aloevera, yulaf ezmesi, maydanoz, sarımsak, soğan, buğday çimi, taze bezelye, soya fasulyesi, badem, fındık, muşmula, atkuyruğu ve sinirli ot gibi besinleri bol bol tüketmesi yararlıdır
Günde 23 bardak ısırganotu çayı, öğün arasında içine tatlandırıcı madde konmadan içilmelidir Alerjiyi, oluşturan sebebe göre çare etmek en doğrusu olan yoldur
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.