Alfredo Yordamı Fettucini Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket (500 gr) fettucini makarna
- 2 litre su
- Tuz
- Zeytinyağı
- 4 çorba kaşığı tereyağı
- 100 gram krema
- 200 gram rendelenmiş eski kaşar
- 4 çorba kaşığı su
- 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Tuz
Alfredo Yolu Fettucini Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Makarnaları kaynamış, tuzlu ve yağlı suda 10 dakika kadar haşlayın.
- Üzerine büyük bir bardak soğuk su gezdirip kapak kapatarak 5 dakika dinlendirin ve süzün.
- Alfredo sos için; tereyağını eritin. Su, krema, ince kıyılmış maydanoz, rende eski kaşar, karabiber ve tuzu ek ederek 2 dakika kaynatın.
- Haşlanmış makarnayı hazırladığınız sosa ek ederek karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın afiyet olsun. Mutfağımdan mutfağınıza sevgilerle ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.