Galatasaray Futbol Kulübü'nün başkanlığına adaylığını koyacağı iddia edilen Ali Sabacı cephesinden açıklama geldi. Alli Sabancı'nın aynı zamanda avukatlığını da yapan Galatasaray eski başkan yardımcı Rezan Epözdemir, Sabancı'nın başkan adayı olmayacağını söyledi. Gündemde olan Sabancı'nın kim olduğu ise merak ediliyor. Peki Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı ne iş yapıyor? Ali Sabancı Sakıp Sabancı'nın oğlu mu? İşte detaylar...
Bir süredir futbolseverler Ali Sabancı Galatasaray başkan adayı olacak mı? diye merak içerisindeydi. Galatasaray başkan adayı olacağı iddiasıyla gündeme gelen Ali Sabancı'nın bu sene aday olmayacağı öğrenildi. Gazeteci Nevzat Demir Ali Sabancı'nın Galatasaray başkan adaylığıyla ilgili 'Galatasaray Eski Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e ulaştım ve Ali Sabancı'nın durumunu sordum.. Sabancı'nın avukatlığını da yapan Epözdemir, 'Ali Sabancı'nın bu dönem aday olmak gibi bir düşüncesi yok' dedi.' diye açıklama yaptı. Peki Ali Sabancı kimdir, kaç yaşındadır? Ali Sabancı ne iş yapıyor? İşte Ali Sabancı hakkında detaylar...
Ali Sabancı Kimdir, Ne İş Yapıyor? Ali Sabancı Sakıp Sabancı'nın Oğlu mu?
Asıl adı Ali İsmail Sabancı olan, Ali Sabancı 1969 yılının Mayıs ayında Adana'da dünyaya gelmiştir. Hayırlı Zerrin ve Şevket Sabancı'nın 3. çocukları olarak dünyaya gelen Ali Sabancı, Sakıp Sabancı'nın yeğeni olarak bilinmektedir. Sabancı ailesinin 3. kuşaktan üyesi olan Ali Sabancı Pegasus şirketinin sahibi ve aynı zamanda Esas Holding yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
Ali Sabancı, medya kuruluşu sahibi Aydın Doğan'ın kızı Vuslat Doğan ile evli ve iki çocuk sahibidir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.