Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ali Yerlikaya'dan yeni eğitim yılı için hazırız paylaşımı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Similar threads

Türkiye'de 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, yarın yeni periyoda başlıyor. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişine saatler kala, okullardaki hazırlıklar da son bulmuş durumda. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2022-2023 yılı eğitim periyodu için, Twitter hesabından paylaşımda bulundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı iletisi yayınladı. Bakan Özer’in bildirisi şöyle, “Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başlatmış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum. Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
15 Temmuz ile ilgili bir programa katılan Diyanet İşleri Lideri Ali Erbaş, 'Ne zaman şehit olmak söz konusu olursa biz her an şehit olmaya hazırız.' dedi. Diyanet İşleri Başkanlığı merkez binasındaki 15 Temmuz Gazi ve Şehitleri Köşesi’nin açılış programında konuşan Ali Erbaş, FETÖ’nün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cumhurbaşkanlığı İrtibat Lideri Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Lideri Donald Trump ile yarın gerçekleştireceği görüşme öncesinde Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, ''ABD ile yeni bir sayfa açmaya ve stratejik ortaklığımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Soğuyan havalarla beraber kar yağışları da ülkenin birçok kesiminde etkili olmaya devam ediyor. Yağışlar yer yer yağmur veya kar şeklinde olabiliyor. Olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olmak isteyen vatandaşlar hava durumu hakkında araştırmalar yapıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt