Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı
0
63

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
alisanin_kardesi_selcuk_tektasa_olan_ozlemi_dinmiyor_kar_paylasimiyla_aglatti_1643095627_3279.jpg

Geçtiğimiz yaz aylarında erkek kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaynaklı kaybeden Alişan'ın, hasreti dinmiyor. Kar yağışını çeken Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'la ilgili anısını yazdı. Hayranları gözyaşlarına boğuldu.

Herkes kar sevinci yaşarken Alişan, kar paylaşımında ağlattı.

alişan ve ailesi

Koronavirüs sebebiyle vefat eden ve 2 çocuğunu gerisinde bırakan Selçuk Tektaş'ın acısı şimdi Alişan'ın yüreğinde dinmedi.

alişan ve yeğenleri

41 yaşında hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın kızlarını bir an olsun yanından ayırmayan Alişan, kar paylaşımında "Eskiden çok severdim. Fakat artık sen o toprağın altında yatarken, düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza" notunu yazdı. 

alişan paylaşımı

858,543Konular
981,904Mesajlar
32,559Kullanıcılar
fleksss_Son üye
Üst Alt