Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
derdim değil lakin sorum var Kizlar size bir sorum var Iki kisi konusuyor biri kiz biri erkek, bi sarki caliyor ve kiz oglana diyor ama : hatirliyormusun bu sarkiyi Oglan : hatirlamazmiyim Kizda bunu üsütne göz göze gelmistik bu sarkida, derse sizde bunun anlami ne ?? Ben cözemedim kiz...
Bir Sorum Var palette saç boyası kullananlar Selam kızlar saçlarıma okullar kapandı diye sarı röfle yaptırmıştım Esas rengi koyu kestane derhal okullar açılıyor malum saçlarımı baştan boyamam lazımmeleklerbirsorumvar5c4eeb81253d7alt :D Big Grin :D Palette 60 koyu kumral saç boyası aldım...
ALLAHEsmaül Hüsnası anlamı ve fazileti esmaül hüsna anlamları ve faziletleri esmaül hüsna faziletleri allahın isimleri ve allahın isimlerinin anlamları 1548184271 1548184271 allahesmaulhusnasianlamivefazileti5c5443a54f0f6gifallahesmaulhusnasianlamivefazileti5c5443a54f0f6gif...
Türk Bayrağındaki Hilal Ve Yıldızın İslami Değeri Türk Bayrağındaki Hilal Ve Yıldızın İslami Değeri 1549029791 1549029791 turkbayragindakihilalveyildizinislamidegeri5c5451a3685e4turkbayragindakihilalveyildizinislamidegeri5c5451a3685e4 http:img126imageshackusimg1266730bayrakvatanmt2gif...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.