Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
bir türlü çözemedim bilgisayarın derecelendirme resmi şu şekilde
Donanım Kimlikleri:
PCI\VEN1002&DEV6840&SUBSYS1840103C&REV00
PCI\VEN1002&DEV6840&SUBSYS1840103C
PCI\VEN1002&DEV6840&CC030000
PCI\VEN1002&DEV6840&CC0300
Yardım...
Merhaba arkadaşlar beşincisini düzenlediğimiz Fizik Çalıştayı'ya davetlisiniz
Fizik ve Bilim ile ilginiz varsa sizide bekliyoruz Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın Doğru yere tanışırsa sevinirim
Kayıt için : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Beyler bayanlar bu konuyu açmadan önce bütün başlıklara baktım fakat istediğimi bulamadım Bu pastanın tarifini veya ismini bilen varsa, söylerse sevinirim Dershanede bir arkadaşım yapmıştı çok lezizdi Utancımdan soramadım
Not: Pu pastanın resmini caps üzerinde bulabildim Caps yasaksa özür...
Arkadaşlarım öncelikle inşallah konuyu doğru yere açmışımdırAdminim modum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Sizlerden Güneş enerjisi ile çalışan araba motor uçak gibi herhangi güneş enerji konulu videolar rica ediyorumYarın okulda projem var internetten araştırdım ama pek bulamadımVarsa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.