Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alman Usulü Patates Havuç Yemeği

Alman Usulü Patates Havuç Yemeği
0
45

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
alman-usulu-patates-havuc-yemegi.jpg

Alman Yolu Patates Havuç Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 6 adet orta uzunluk patates
  • 1 paket füme dana sosis (4 sosis)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zerzevat çeşnisi

Alman Metodu Patates Havuç Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sıvıyağımızı büyük bir tencereye alıp ocağı yakalım.
  2. Soğanı yemeklik doğrayalım ve kavuralım.
  3. Sosislerimizi yıkayıp dilim dilim keselim, soğanlara ekleyelim ve 5 dakika kadar kavuralım.
  4. Havuçlarımızı soyup dilim dilim yahut küp küp doğrayalım ve tencereye ekleyelim.
  5. Biraz kavurduktan sonra üstünü geçecek kadar su ekleyelim.
  6. Patateslerimizi de soyup küp küp doğrayalım ve tencereye ekleyelim.
  7. Baharatlarımızı da ekleyerek kaynaması için tencerenin kapağını kapatıyoruz.
  8. Yemeğimiz kaynadıktan sonra 20-30 dk kadar kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
Alman Adabı Patates Havuç Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt