aloo cocugunuz elımızde Alo, çocuğun elimizde Eee napıyım Hani fidye falan diyodum Yok öle bişey Alo, çocuğun elimizde Ee napıyım fabrikası da benim elimde Alo, çocuğun elimizde Yanlış numara Pardon Alo hanımefendi, çocuğun elimizde Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin tez hasta olur Ya abla bi git ya Alo, çocuğun elimizde Dur o zman diğerinide gönderiyorum Yok değil merak etmeyin die aradık biz Alo, çocuğun elimizde Ee Fidye isteyecektikte hani Ha tam buldun adamını zaten alacaklılar peşimde;konut kirası,bakkal borcu Pardon abi ben çocuğu yolluyorum şimdi cebine harçlığını koyup Alo, çocuğun elimizde Aldığın yere bırakıyorusun o çocuğu Pardon abi arkadaşlar çocuğu karıştırmış Alo, çocuğun elimizde Hangisi? Hönk! Alo, çocuğun elimizde Çok pişman olacaksınız Alo, biz az önce de aramıştıkta çocuğunuzu geri elde etmek için ne değin istiyorsunuz acaba söylemiştim alo çocuğunuz elimizde söle ona derhal gelmesse kulağını çekerim anneeeee recep olm kaçırdılar beni fidye istiyolarr eh işte lafımı dinlemessen olcaa bu kal orda aklın başına gelsin aloo bayan abla duydun çocuğu sağır dilim kalsın sizde akıllanır belki çat Çocuğunuz elimizde Hadi ya sizin çocukta bizim elimizde Ulan fikriye ben demedimmi kariyer yapmadan çocuk yapmayalım diye Çocuğunun elimizde O çocuk benden yok kimin çocuğu bu ne biliyim reşatmıymış neymiş adı hipnanın reşatmı Oğlum canım oğlum benim Çocuğun elimizde çocuk yok nan o çocuk işte basbaya cocuk cüceyis nan biz kocam o benim hönk! alo çocuun elimizde herkesin elindeki kendine alo çocugun elimizde hatalı numara kardeşim alo çocugun elimizde elinizde tutun sakın bırakmayın ben geliorum çocuğun elimizde sebep? çocuun elimizde tamamlanmış adresi verin ben eşyalarını getiriyim yannız çiş problemi var altına bi laylon(böle konuşanlara uyuz oluoum)serin! bide uyur gezer uyarı edin gezerken işemesin şey biz fidye için aramıştık tamam paranızı vericem ama çocuk sizde kalsın