Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMD Radeon™ HD 7970 Ekran Kartı mevcut, bir sorun yaşiyorum.
Sorun arkadaşımın bilgiyarında
Amd Apu A86600k CPU + HD 8570D ekran kartı mevcut
Bir arkadaşına format attırıp Win7 kurdurmuş Ekran kartı sürücüsünü yanlış mı yükledi bilmiyorum fakat baktığımızda Ati Radeon x300x500 şeklinde gösteriyor
Yeni güncel sürücü indirdik DDU yardımıyla eski...
Bir arkadaşına format attırıp Win7 kurdurmuş Ekran kartı sürücüsünü yanlış mı yükledi bilmiyorum fakat baktığımızda Ati Radeon x300x500 şeklinde gösteriyor
AMD, yaptığı açıklamayla birlikte AMD RDNA oyun mimarisinin gücünü kullanan, 8GB’a kadar belleğe sahip yeni ekran kartı modeli Radeon RX 5500 XT’nin duyurusunu gerçekleştirdi. AMD’nin yeni ekran kartı özellikle Full HD çözünürlükte oyun oynamak isteyenler için ideal bir performans sunuyor. AMD...
AMD’nin en yeni Adrenalin beta grafik sürücüsü geldi ve bununla birlikte oyun deneyimini ve mevcut olan sorunların düzeltmelerini geliştirmek için yeni özellikler geliyor. Ancak bu sürücüler AMD Radeon HD 7000, HD 8000, 200, 300, Fury ve daha fazla model için destek verilmeyecek.
AMD, HD...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.